Info – Moștenirea Mazda

Moștenire.

Viitorul nostru este determinat de trecutul nostru.

Spir­itul de chal­lenger.

Mazda și Hiroshima sunt inseparabile. Avem o legătură puternică cu orașul nostru natal, Hiroshima. Acesta întruchipează istoria, spiritul de a nu renunța niciodată, de a obține mai mult din mai puțin, care ne definește identitatea. Am crescut cu această atitudine conform căreia orice este posibil. În mod surprinzător, spiritul nostru de competiție își are originea în trecutul Hiroshimei, de a lupta întotdeauna în ciuda șanselor potrivnice.

Unde ne aflăm în prezent?

Inspirat de spiritul de competiție care trăiește prin trecutul și prezentul Mazda, continuăm să depășim limitele pentru a oferi bucuria pură a plăcerii de a conduce, Jinba Ittai. Motoarele și tehnologiile noastre inovatoare Skyactiv oferă o eficiență remarcabilă cu performanță.

TEHNOLOGIA SKYACTIV. Performanță și eficiență fără compromisuri.

Inginerii noștri nu cred că șoferii trebuie să sacrifice economia de combustibil pentru a se bucura de performanțe senzaționale. Aceștia au găsit o modalitate de a le obține pe ambele, demonstrând încă o dată că persistența și inovația pot depăși orice obstacol în calea lor. Răspunsul lor este Tehnologia Skyactiv.

Orice este posibil.

La Mazda, credem că orice ne putem imagina, putem pune în practică. Folosim tehnologiile noastre din noua generație pentru a dezvolta niveluri mai profunde, mai entuziasmante și mai satisfăcătoare de plăcere a condusului, cum ar fi motorul nostru revoluționar Skyactiv-X.

Mazda MX-5. Îți taie răsuflarea.

Urcă la volanul roadsterului nostru emblematic și simte o conexiune Jinba Ittai imediată, legătura pe care o simți cu mașina, ca un cal și călărețul lui. Aceasta face parte din fiecare Mazda, din trecut, prezent și viitor.
Explorează