Garanție

GARANȚIA MAZDA, UN PARTENER DE ÎNCREDERE.

Beneficiezi de garanție pentru vehiculele noi și second-hand și garanții extinse cu gama noastră cuprinzătoare de servicii. Te poți relaxa și bucura de călătorie, știind că suntem alături de tine. În caz de accident, Mazda Europe Service te va ajuta să pleci din nou la drum în peste 30 de țări din Europa.

GARANȚIE PENTRU VEHICULE NOI.

Avem încredere în calitatea noastră excepțională. Și dorim să-ți împărtășim din încrederea noastră. O încredere atât de mare, încât vehiculele noastre au o acoperire extinsă a garanției de 3+2 ani, în limita a 150.000km. Ofertă valabilă până la 31.12.2020 la achiziția unui model nou Mazda.

La momentul actual pentru auto cu motor termic garantia este:

  • 2 ani fara limita de KM,
  • 3 ani cu limita de 100.000 Km + 2 ani garantie extensa in limita a 150.000 Km cu posibilitate de extindere pana la 10 ani.

Pentru modelul MX-30:

GARANTIA BATERIEI DE INALTA TENSIUNE

In cazul unui defect de material sau de utilizare, Garanția bateriei de înaltă tensiune acoperă repararea sau înlocuirea (folosind piese noi sau piese remanufacturate sau Baterie de înaltă tensiune recondiționată din fabrică cu un nivel de capacitate de energie adecvat la momentul reparației garanției) partii afectate timp de 96 de luni sau 160.000 km (100.000 mile) începând cu data de începere a garanției Mazda, oricare dintre acestea este atinsa prima.

GARANȚIA CAPACITĂȚII DE INCARCARE A BATERIEI DE INALTA TENSIUNE

Această garanție limitată nu înseamnă că nu va scadea capacitatea bateriei odata cu timpul și kilometrajul. În cazul unei pierderi de capacitate a bateriei sub 70% din valoarea sa inițială la livrarea noului vehicul Mazda, Garanția limitată a capacității bateriei de înaltă tensiune acoperă reparația sau înlocuirea (folosind piese noi sau piese remanufacturate sau baterie recondiționată din fabrică de înaltă tensiune cu o energie adecvată la nivelul de capacitate la momentul reparației garanției) a părții afectate timp de 96 de luni sau 160.000 km (100.000 mile) începând cu data de începere a garanției Mazda, oricare dintre acestea este atinsa prima.

GARANȚIE PENTRU VEHICULE SECOND-HAND.

Ești impresionat de garanția extinsă? Atunci, obișnuiește-te cu aceasta! Garanția extinsă Mazda îți oferă acoperire pentru maximum 10 ani după începutul garanției pentru un vehicul nou Mazda sau un kilometraj total de 200.000 km. Poți obține garanția extinsă Mazda în orice moment în timpul garanției pentru un vehicul second-hand Mazda. Ofertă supusă unor termene și condiții. Află detalii la dealerul tău Mazda.