Info – Garanție

GARANȚIA MAZDA, UN PARTENER DE ÎNCREDERE.

La Mazda, calitatea este o promisiune respectată. Începând cu 1 Septembrie 2022, ne extindem garanția pentru autovehicule noi la 6 ani sau la 150.000 km*.
Știind că ești protejat pe deplin împotriva evenimentelor neprevăzute, te vei putea concentra și mai mult pe plăcerea de a conduce.

GARANȚIE PENTRU VEHICULE NOI.

GARANȚIE PENTRU VEHICUL NOU MAZDA

Garanția pentru vehicul nou Mazda este de 6 ani sau 150.000 km, oricare intervine mai întâi. În timpul perioadei de garanție, poți trimite o solicitare de reparare a defectelor de fabricație și material.

GARANȚIE PENTRU VOPSEA ȘI GARANȚIE PENTRU COROZIUNE

Garanția pentru vopsea și coroziune acoperă vehiculul timp de 3 ani, indiferent de kilometraj. Orice defecte de vopsea cauzate în timpul procesului de fabricație vor fi reparate în orice moment în perioada respectivă de 3 ani.

GARANȚIE PENTRU CAROSERIE MAZDA

Garanția pentru caroserie Mazda acoperă caroseria împotriva coroziunii timp de 12 ani, indiferent de kilometraj.

GARANȚIE PENTRU VEHICULE SECOND-HAND.

Ești impresionat de garanția extinsă? Atunci, obișnuiește-te cu aceasta! Garanția extinsă Mazda îți oferă acoperire pentru maximum 10 ani după începutul garanției pentru un vehicul nou Mazda sau un kilometraj total de 200.000 km. Poți obține garanția extinsă Mazda în orice moment în timpul garanției pentru un vehicul second-hand Mazda. Ofertă supusă unor termene și condiții. Află detalii la dealerul tău Mazda.

Termeni și Condiții

O condiție prealabilă pentru realizarea dreptului la garanție este întreținerea vehiculului și inspecțiile regulate ale caroseriei în domeniul și intervalele prescrise de producător.

Mazda BDT și Mazda România își rezervă dreptul de efectua modificări la nivelul prețurilor, specificațiilor și echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale.
Toate datele prezentate sunt neangajante și sub rezerva greșelilor de tipar.

Dacă ai nevoie de ajutor cu maşina – fie că este vorba de remorcarea vehiculului până acasă, sau de recuperarea vehiculului de acasă – suntem gata să te ajutăm.

În cazuri de accident, furt sau chiar vandalizarea maşinii, vei primi din partea noastră asistenţă la nivel local. Serviciul Mazda Europe Service este disponibil 24 ore pe zi, 365 zile pe an, în mai mult de 30 de ţări europene.

Vei primi asistenţă rutieră gratuită pentru 1 an de la achiziţia maşinii noi şi ulterior în fiecare an după efectuarea reviziei periodice la un reparator autorizat Mazda.