Info – De ce Mazda

Drive Together.

Comuniunea perfectă. Jinba Ittai.

Jin­ba It­tai. Cal și călăreț, mașină și șofer.

Zâmbești de fiecare dată când conduci o Mazda. Mașinile noastre fac mult mai mult decât să te ducă la destinație, sunt concepute și construite pentru plăcerea pură a condusului. Noi numim acest sentiment Jinba Ittai, legătura dintre tine și mașină, ca un cal și călărețul lui.

Drive Together. Crearea unui sentiment.

Când conduci o Mazda, nu conduci niciodată singur. Fii în armonie cu mașina și simte legătura unică atunci când conduceți împreună, simțiți, accelerați, frânați și zâmbiți împreună. Este sentimentul pe care îl integrăm în fiecare Mazda.

Spir­itul de chal­lenger. Determinarea de a reuși.

Spiritul de challenger Mazda ne impulsionează să reușim chiar și atunci când avem de înfruntat obstacole enorme. Atunci când alți producători de mașini au spus că nu este posibil, am realizat o mașină sport cu motor rotativ și am câștigat cea mai dură cursă de anduranță, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, chiar dacă nimeni nu a crezut în noi.

Design. KODO - Sufletul mișcării.

Credem că o mașină trebuie să trezească emoții, să îți facă inima să bată mai tare chiar înainte de a te urca la volan. Chiar și când stă pe loc, Mazda inspiră o senzație de mișcare incitantă, care îți face poftă să conduci. Asta înseamnă KODO – Sufletul Mișcării, filozofia noastră de design.

MĂIESTRIE. Din mâinile noastre în mâinile tale.

Nimic nu înlocuiește abilitatea mâinii umane și puterea atingerii umane atunci când proiectăm o Mazda. Este nevoie de 20 de ani de formare pentru ca artizanii noștri modelatori să transforme ideile în machete la scară naturală și este suficientă o fracțiune de secundă pentru a te simți impresionat de Designul KODO – Sufletul Mișcării al mașinilor noastre.